Novosti

U našoj školi obilježen je Svjetski dan šećerne bolesti.
U Kino Gaj je dana 20.10.2022. obilježen svjetski dan palijativne skrbi.
Povodom javnozdravstvene kampanje u svrhu promicanja zdravlja, zdravog stila života i prevencije raka dojke, 15.10.2022. u subotu, učenici naše škole 3.m, 4.m i 5.m razreda su sudjelovali mjerenjem krvnog tlaka, tjelesne težine i visine te izračunavanjem BMI-a
Učenici koji uskoro putuju na mobilnost u Tursku su imali kulturološku pripremu, a mlađe generacije su nas sa zanimanjem pratile.
Početkom školske godine, na inicijativu bivših učenika Škole i Doma, na školskom su se igralištu okupili neki bivši i sadašnji učenici i učenice te zajedno s odgajateljem Petrom zaigrali nogomet.
Ove je školske godine u Učenički dom upisano 23 učenika prvih razreda. Kao dio posebnog programa Adaptacije, stručna suradnica psihologinja učenike je odvela na izlet...
Na poziv pomoćnice ravnatelja za sestrinstvo Opće bolnice Varaždin rado smo se odazvali sudjelovanju na 3. simpoziju palijativne skrbi.
Ove 2022. godine su učenici 5.m razreda Aurora Jurkin i Krešimir Lukačić, uz nastavnicu Sanju Premec održali radionice prve pomoći za zaposlenike škole.