Aktivnosti

Učenicima se nastoji omogućiti da na što kvalitetniji, korisniji i ugodniji način provode slobodno vrijeme, te ih motivirati za aktivan i svrhovit život.

Slobodno vrijeme

slobodna-aktivnost02

Slobodna aktivnost kojoj je cilj rasterećenje od stresa i školskih obveza, kvalitetno provođenje slobodnog vremena, razvijanje kreativnosti, novih vještina, pozitivne atmosfere i emocija, socijalizacija u vršnjačkoj skupini i druženje, te razvijanje empatije i potrebe za društveno korisnim radom.

Medijski laboratorij

slobodna-aktivnost05

Slobodna aktivnost kojoj je cilj razvoj kritičkog načina promišljanja kod učenika u vezi medija i sadržaja koji nas okružuju. Uz to, na ovoj slobodnoj aktivnosti se konstantno radi na novim sadržajima te se usputno odvijaju razne edukacije vezane za film i fotografiju kako bi zajednički napravljen sadržaj bio što kvalitetniji a polaznici što vještiji.

Likovna sekcija

slobodna-aktivnost01

Slobodna aktivnost u kojoj se potiče na kreativno likovno izražavanje te se učenike educira o raznim tehnikama i mogućnostima u likovnom radu.

Odbojka

slobodna-aktivnost03

Slobodna aktivnost kroz koju se omogućuje se redovito treniranje i sudjelovanje na natjecanjima.

Volontiranje

U ovoj slobodnoj aktivnosti omogućuje se redovito volontiranje u Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi uz vodstvo i mentorstvo odgajatelja kako bi se kod učenika potaknula i razvila empatija te nesebično djelovanje.

Glazbeni sastav

Slobodna aktivnost u kojoj uz redovite probe i okupljanja, učenici imaju priliku održati nekoliko nastupa tijekom školske godine.