Djelatnici doma

Telefonski broj doma: 042/729-330

Robert Rakamarić

robert

mobitel: 091 4320 224

Voditelj Učeničkog doma s dugogodišnjim stažem odgajatelja. Svojim humorom i susretljivošću unosi vedar duh u naš tim i pozitivnu atmosferu u Učenički dom. Komunikativnost, ljubav prema fotografiji i taktičnost u radu njegove su jake strane. Osnovni imperativi su mu kvaliteta rada, usklađenost svih službi i bogatstvo aktivnosti i programa.

Maja Car

maja

mobitel: 091 4320 221

Najtraženija je odgajateljica kad je netko bolestan ili na bilo koji način u problemu. Svojom dubokom empatijom, toplinom i razumijevanjem uvijek je spremna saslušati učenike ili roditelje. U svojem dugogodišnjem radu najviše uživa u individualnom pristupu svakom učeniku, pružanju psihoemocionalne podrške, savjetovanju učenika o organizaciji učenja i slobodnog vremena te kreativnom izražavanju.

Petar Crnogorac

petar

mobitel: 091 4320 254

Bavi se sportom i svira s učenicima pod izlikom da radi kao odgajatelj. Šalu na stranu, odgajatelj Petar marljivo radi na slobodnim aktivnostima našeg Učeničkog doma. Obilježavaju ga marljivost, odgovornost i dosljednost u radu. Idealist u duši, praktičar u provedbi ili obratno.

Marijan Pahić

mobitel: 091 4320 223

Odgajatelj s najduljim stažem i velikim iskustvom. U odgajateljskom poslu najveću radost mu donosi upućivanje mladih na životne vrijednosti te razvoj interesa kod učenika za zdravim načinom života i suživotom u prirodi.

Katica Medved

Jelena Škalac

mobitel: 091 4320 203

Ivona Vratarić Skobe

Ivona vrataric skobe

mobitel: 091 4320 260

Stručna suradnica psihologinja čiji je ured uvijek otvoren za učenike kojima je potrebna dodatna podrška i savjetovanje. S velikim interesom i razumijevanjem pristupa svakom učeniku i pomaže da se svaki problem riješi.

Ivica Frančeski

ivica

mobitel: 091 4320 212

Iako noćni pazitelj, često je spreman pružiti pomoć u učenju posebno kad se radi o predmetima poput matematike, fizike ili stranih jezika. Također, lako prepoznaje učenike kojima je potrebna podrška i doprinosi društvenom životu.

Ljubica Peršinović Marušić

ljubica

mobitel: 091 4320 212

Noćna paziteljica, uvijek dinamična, empatična i angažirana oko svakog učenika. Uvijek je puna novih ideja za uređenjem interijera Učeničkog doma i rado se uključuje u slobodne aktivnosti i obogaćuje društveni život.