Podjela svjedodžbi državne mature

Poštovani učenici!

U ponedjeljak 20. srpnja u 12 sati je konačna objava rezultata državne mature. Podjela svjedodžba/potvrda o položenim ispitima ljetnoga roka državne mature u šk. god. 2019./2020. bit će 22. srpnja (srijeda) u 10 sati u učionici broj 5. Zbog trenutnih radova u školi, ulaz u učionicu je izvana (ne kroz školu; bočni ulaz s parkirališta škole).

Učenici koji imaju neopravdani izostanak s ispita dužni su uplatiti ispit s kojega su izostali kako bi im se ispisale svjedodžbe/potvrde. Zaduženje i podatci za uplatu vidljivi su na stranici učenika na poveznici Moji podatci/Zaduženja i uplate. Potrebno je uplatiti ispit odmah i skeniranu uplatnicu poslati na e-adresu uplata.dm@ncvvo.hr.

S obzirom na epidemiološku situaciju, molimo pristupnike da koriste zaštitnu masku prilikom preuzimanja potvrda i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera.

Pristupnici koji ne mogu osobno preuzeti potvrde, mogu ovlastiti drugu osobu za preuzimanje uz punomoć ovjerenu kod javnoga bilježnika. Samo tada netko drugi može preuzeti vašu svjedodžbu/potvrdu.

Od 20. srpnja do 31. srpnja 2020. učenici sami prijavljuju ispite jesenskoga roka državne mature putem naslovnice mrežne stranice www.postanistudent.hr prijavom na svoju stranicu na isti način kao i u ljetnom roku.

 

Ivana Buhin, ispitni koordinator