Objava rezultata državne mature – jesenski ispitni rok

Poštovani učenici!

Danas, u srijedu 9.9. objavljeni su privremeni rezultati državne mature. Prigovor na bodove odnosno ocjenu možete predati ispitnom koordinatoru osobno ili na mail do 11.9. do 12:00 sati. Obrazac prigovora preuzmite ovdje:

Obrazac_prigovora

Konačna objava rezultata bit će 16.9. u 9 sati, a podjela svjedodžbi i potvrda 17.9. od 8:00 do 10:00 sati u Prijamnom uredu.

Učenici koji imaju neopravdani izostanak s ispita dužni su uplatiti ispit s kojega su izostali kako bi im se ispisale svjedodžbe/potvrde. Zaduženje i podatci za uplatu vidljivi su na stranici učenika na poveznici Moji podatci/Zaduženja i uplate. Potrebno je uplatiti ispit odmah i skeniranu uplatnicu poslati na e-adresu uplata.dm@ncvvo.hr.

S obzirom na epidemiološku situaciju, molimo pristupnike da koriste zaštitnu masku prilikom preuzimanja potvrda i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera.

Pristupnici koji ne mogu osobno preuzeti potvrde, mogu ovlastiti drugu osobu za preuzimanje uz punomoć ovjerenu kod javnoga bilježnika. Samo tada netko drugi može preuzeti vašu svjedodžbu/potvrdu.

 

 

Srdačan pozdrav,

Ivana Buhin, mag. educ. soc.